Welke lessen biedt Kinheim Digitaal aan?

Bureaublad van leerling.

Bureaublad van leerling.

Kinheim Digitaal biedt lessen aan in de vakken taal, lezen, rekenenwereldoriëntatie en pluswerk.

Op dit moment zijn er meer dan 1200 lessen beschikbaar. Een les bestaat meerdere werkbladen met leesteksten, opdrachten en illustraties. Bekijk een aantal voorbeeldlessen die gemaakt kunnen worden in Kinheim Digitaal.

Alle lessen in Kinheim Digitaal zijn zelfstandig te maken. Dankzij de korte instructie teksten en de heldere vormgeving kunnen de leerlingen vlot aan de slag.

In het begin moet je de leerlingen misschien een beetje op weg helpen.

Wat zijn de differentiatie mogelijkheden?

De lessen zijn ingedeeld op onderwerp en op niveau en zijn als extra oefening of als extra uitdaging in te zetten.

De lessen kunnen per leerling ingepland worden, waardoor voor elke leerling een persoonlijk leertraject mogelijk is. Tijdens het inplannen kan een preview van de les bekeken worden, zodat je zelf kunt beoordelen of de les geschikt is.

De resultaten van de lessen worden vastgelegd in de module leerlingenwerk waar een overzicht van de gemaakte lessen te volgen is. In één oogopslag kun je bekijken hoe de lessen gemaakt zijn en kun je direct feedback gegeven met een digitaal berichtje.

In Leerlingwerk kun je de resultaten bekijken.

In Leerlingwerk kun je de resultaten bekijken.

Kan ik Kinheim Digitaal meteen uitproberen?

Demo rekenlessen in de proeflicentie

Het is mogelijk om direct een gratis proeflicentie voor Kinheim Digitaal aan te vragen.

Vul in het formulier je naam en email-adres in en ontvang de inloggegevens via de mail. Let er op dat deze mail eventueel in de spam-box terecht kan komen!

Via een link word je meteen doorverwezen naar de beheeromgeving. Daarnaast je met het leerling-account direct een aantal lessen uitproberen in de leerling-omgeving.

In de beheeromgeving kunt u extra leerlingen aanmaken en de beschikbare lessen inplannen. Ook kunt de resultaten van de lessen bekijken. De proeflicentie is twee maanden geldig.

Kan ik meteen een volledige licentie bestellen?

Er is een Basispakket met taal-, reken- & leeslessen en een Pluspakket met lessen voor wereldoriëntatie en pluswerk. Je kunt zelf aangeven hoeveel leerlingen met de lessen aan de slag gaan.

Je kunt al voor € 60 per jaar met 15 leerlingen het completen Basispakket krijgen!

Via de mail ontvang je je de inloggegevens voor de beheeromgeving en een link naar de handleiding. Je kunt daarna gebruikers (leerkrachten) en groepen met leerlingen invoeren. Daarna kunnen de gebruikers zelf de lessen inplannen voor de leerlingen.

Het inlogscherm van de leerling.

Het inlogscherm van de leerling.

Vandaag bestelt, morgen met Kinheim Digitaal beginnen!

Je abonnement loopt van 1 augustus tot en met 31 juli.
Klik op bestellen om één van onze pakketten aan te vragen.